Yritysinfo

Pohjanmaan Taksi Oy on vuonna 1993 perustettu, taksiyrittäjien omistama tilausvälitysyhtiö. Välitystoiminta Raahessa sijaitsevassa taksikeskuksessa alkoi 15.5.2011, taksikeskus välittää vuosittain noin 500 000 taksitilausta Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun alueella. Taksikeskus toimii 24h, vuoden jokaisena päivänä.

Päivystyspalvelut

Soittaessasi taksin tilausnumeroon, menee puhelu Raahen taksikeskukseen josta tilaustiedot välittyvät GPRS-verkkoa hyväksikäyttäen Pohjois-Pohjanmaan takseille. Tilaajan lopettaessa puhelun ovat tilaustiedot jo lähimmällä vapaalla tai kohta vapautuvalla taksilla. Lähin taksi paikannetaan parhaimmillaan 12 GPS – satelliitin avulla. Lisäksi järjestelmä minimoi taksien ristiin ajoa ja asiakas saa taksin mahdollisimman nopeasti.

Työturvallisuus

Myös taksinkuljettajien työturvallisuus on parantunut välitystekniikassa olevan hälytysjärjestelmän ansiosta. Hädässä oleva taksi mm. pystytään tarvittaessa paikantamaan kahden metrin tarkkuudella.

Yhteistyökumppanit

Taksivälityksessä yhteistyökumppaneitamme ovat maksuliikenteen osalta Oulun Aluetaksi Oy ja Taksikuutio Oy sekä ohjelmisto- ja laitetoimittajiamme ovat Mobisoft Oy, Semel Oy ja Trippi Oy.